Despre mine

Popa Angela Elena

Blogs Home » Blog Shop » Blog Shop » Podoabe Pretioase

Podoabe Pretioase

Cercei lucrati manual, cu pietre semipretioase si accesorii din argint 925Articole Blog

01. COD 276 - Cercei argint 925 cu ametist - 35 Ron - Nov 16, 2018 1:09:00 PM

Cercei argint 925 cu ametist (10 mm) - Disponibil

Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale02. COD 275 - Set safir albastru si accesorii metalice din argint - Nov 16, 2018 1:06:00 PM

Set safir albastru si accesorii metalice argint - Disponibil la cerere

Safirul - cunoscut si sub numele de piatra intelepciunii. Piatra care calmeaza si focalizeaza mintea, eliminand gandurile nedorite si tensiunile mentale. Safirul alunga depresia si confuzia spirituala si stimuleaza puterea de concentrare. Confera prosperitate. Safirul albastru, asociat cu iubirea si cu puritatea, este o piatra a linistii care te ajuta sa ramai pe calea spirituala. Deschide si vindeca chakra gatului facilitand astfel expresia de sine si rostirea adevarului personal. 
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
03. COD 274 - Bratara cu perle de cultura gri si accesorii metalice argint 925 - Nov 16, 2018 12:53:00 PM
Bratara cu perle de cultura gri si accesorii metalice argint 925 - Disponibil la cerere

Perla simbolizeaza intelepciunea castigata in timp, in urma experientelor acumulate ca rezultat al  capacitatii de a depasi obstacolele. Se crede despre perle ca atrag bogatia si norocul, precum si protectia. Perla simbolizeaza puritatea, generozitatea, integritatea si loialitatea celei care o poarta. (www.timelesspearl.com)04. COD 273 - Bratara cu carneol si accesorii metalice argint 925 - 50 Ron - Nov 16, 2018 12:49:00 PM

Bratara cu carneol si accesorii metalice argint 925 - Disponibil
Lungime - 20 cm

Carneolul - piatra a stabilizarii cu o energie foarte inalta, excelenta pentru restabilirea vitalitatii si a motivatiei, dar si pentru stimularea creativitatii. Carneolul are puterea de a purifica alte cristale. In vremurile de demult era folosit pentru protejarea mortilor in timpul calatoriei lor catre lumea de dincolo. Confera curaj, promoveaza alegerile pozitive, util pentru transcenderea abuzurilor de orice fel. Protector puternic impotriva invidiei, furiei si resentimentelor.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale


05. COD 272 - Bratara cu perle de cultura negre si argint 925 - 60 Ron - Nov 13, 2018 12:54:00 PM
Bratara cu perle de cultura negre si argint 925 - Disponibil
Lungime - 19,5 cm

Perla simbolizeaza intelepciunea castigata in timp, in urma experientelor acumulate ca rezultat al  capacitatii de a depasi obstacolele. Se crede despre perle ca atrag bogatia si norocul, precum si protectia. Perla simbolizeaza puritatea, generozitatea, integritatea si loialitatea celei care o poarta. (www.timelesspearl.com)06. COD 271 - Set argint 925 cu perle de cultura negre - 60 Ron - Nov 13, 2018 12:42:00 PM
Set argint 925 cu perle de cultura negre - Disponibil
Lungime cercei - 3 cm cu tortita inclusiv


Perla simbolizeaza intelepciunea castigata in timp, in urma experientelor acumulate ca rezultat al  capacitatii de a depasi obstacolele. Se crede despre perle ca atrag bogatia si norocul, precum si protectia. Perla simbolizeaza puritatea, generozitatea, integritatea si loialitatea celei care o poarta. (www.timelesspearl.com)07. COD 270 - Bratara angelit, cristal de gheata, argint - 20 Ron - Nov 13, 2018 7:26:00 AM

Bratara angelit, cristal de gheata, argint - Disponibil
Lungime - 19 cm

Angelitul - considerat de adeptii "New Age" una din petrele constiintei. Simbolizeaza pacea si fratia. Imbunatateste comunicarea telepatica, ascute perceptiile psihice si subtile. Angelitul este format din celestit comprimat de-a lungul milioanelor de ani. De aceea impartaseste multe din proprietatile acestei pietre. Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
Cristalul de gheata - numit si cristal de stanca sau cuart hialin, supranumit Gheata Eternitatii sau Piatra Puterii, reprezinta un puternic talisman de noroc. Amplifica efectele celorlalte pietre pe langa care este purtat.
Sursa: energiacristalelor.ro
08. COD 269 - Bratara jad rosu, piatra lunii, argint - 20 Ron - Nov 13, 2018 7:06:00 AM
Bratara jad rosu, piatra lunii, argint - Disponibil
Lungime - 19 cm

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia. 
Piatra lunii - "piatra a noilor inceputuri". Asemenea Lunii, aceasta piatra este reflexiva si ne reaminteste ca asa cum Luna creste si descreste, intreaga realitate face parte integranta dintr-un ciclu al schimbarii. Cel mai puternic efect al ei este cel de calmare a emotiilor. Piatra lunii promoveaza intuitia si empatia, incurajeaza visele lucide. Piatra cu energie feminina, care echilibreaza energiile masculine/feminine ale fiintei.  (Judy Hall, Totul despre cristale)


09. COD 268 - Set argint 925 cu ochi de tigru - 40 Ron - Nov 12, 2018 6:59:00 PM
Set agint 925 cu ochi de tigru - Disponibil
Lungime cercei - 2,5 cm

Ochiul-de-tigru - combina energia Pamantului cu cea a Soarelui dand nastere unei stari energetice de inalta frecventa. Piatra protectoare, purtata in mod traditional ca talisman impotriva deochiului si blestemelor. Reveleaza maniera corecta de folosire a puterii, ajuta la implinirea telurilor, la diferentierea intre dorintele nerealiste si adevaratele nevoi. Ochiul-de-tigru auriu este un tovaras excelent in cazul examenelor si al intalnirilor importante.
Judy Hall, Totul despre cristale
10. COD 267 - Bratara onix negru, margea Millefiori - 20 Ron - Nov 12, 2018 6:49:00 PM
Bratara onix negru, margea Millefiori - Disponibil
Lungime - 19 cm

Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale


11. COD 266 - Bratara cu safir albastru si jad verde, accesorii metalice din argint - 45 Ron - Nov 11, 2018 10:47:00 AM

Bratara cu safir albastru si jad verde, accesorii metalice din argint - Disponibil
Lungime - 19 cm

Safirul - cunoscut si sub numele de piatra intelepciunii. Piatra care calmeaza si focalizeaza mintea, eliminand gandurile nedorite si tensiunile mentale. Safirul alunga depresia si confuzia spirituala si stimuleaza puterea de concentrare. Confera prosperitate. Safirul albastru, asociat cu iubirea si cu puritatea, este o piatra a linistii care te ajuta sa ramai pe calea spirituala. Deschide si vindeca chakra gatului facilitand astfel expresia de sine si rostirea adevarului personal. 
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia. 
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale12. COD 265 - Cercei argint 925 cu coral rosu - 45 Ron - Nov 11, 2018 10:33:00 AM
Cercei argint 925 cu coral rosu - Disponibil
Lungime - circa 4 cm cu tortita inclusiv

CORALUL – piatra cu un puternic rol protector, ce absoarbe negativitatea, stimuleaza pasiunea, entuziasmul, optimismul purtatorului si incurajeaza iubirea. Protejeaza impotriva depresiei, stimuleaza imaginatia. (www.crystals-online.co.uk)
13. COD 264 - Cercei argint 925 cu jad rosu cognac - 50 Ron - Nov 11, 2018 10:27:00 AM
Cercei argint 925 cu jad rosu cognac - Disponibil
Lungime - circa 4,5 cm cu tortita inclusiv

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia. 
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale


14. COD 263 - Cercei cu perle de cultura gri si lapis lazuli - 45 Ron - Nov 11, 2018 10:16:00 AM
Cercei cu perle de cultura gri si lapis lazuli (tortite argint 925, accesoriu metalic decorativ din aliaj special pentru bijuterii fara nichel) - Disponibil
Lungime - circa 4 cm

Lapis lazuli - piatra protectoare ce conduce la o seninatate fara egal si care este cheia realizarii spirituale. Incurajeaza asumarea responsabilitatii si a controlului asupra propriei vieti. Amplifica iubirea si prietenia in cadrul relatiilor de orice fel si ajuta la mai buna exprimare a emotiilor si sentimentelor. (Judy Hall, Totul despre cristale)
Perla - numita LACRIMA LUI DUMNEZEU, are un puternic rol protector. Mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana. Simbol al sinceritatii si puritatii. (acvaria.com)
15. COD 262 - Bratara cu granat portocaliu, unakit, margele argint 925 - 20 Ron - Oct 29, 2018 5:13:00 PM
Bratara cu granat portocaliu, unakit, margele argint 925 - Disponibil
Lungime - 19 cm

Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea. 
Unakitul - piatra a viziunii, care echilibreaza emotiile cu spiritualitatea.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
16. COD 261 - Bratara cu granat rosu, rubin, accesorii metalice argint 925 - 30 Ron - Oct 29, 2018 5:02:00 PM

Bratara cu granat rosu, rubin, accesorii metalice argint 925 - Disponibil
Lungime - 19 cm

Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea. 
Rubinul - confera foarte multa energie. Rafineaza motivatiile si conduce la stabilirea unor scopuri realiste. Incurajeaza omul sa isi urmeze pasiunile pentru a deveni fericit. Un scut eficient impotriva atacurilor psihice si a vampirismului energetic, oferind putere in timpul disputelor si controverselor. Una din pietrele abundentei, piatra care stimuleaza sociabilitatea, energizeaza si echilibreaza, in acelasi timp.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale


17. COD 260 - Set argint placat cu rodiu cu cristal de gheata - 40 Ron - Oct 29, 2018 8:47:00 AM

Set cercei si pandantiv argint placat cu rodiu cu cristal de gheata (10 mm) - Disponibil
Lungime cercei - circa 2,5 cm

Cristalul de gheata - numit si cristal de stanca sau cuart hialin, supranumit Gheata Eternitatii sau Piatra Puterii, reprezinta un puternic talisman de noroc. Amplifica efectele celorlalte pietre pe langa care este purtat.
Sursa: energiacristalelor.ro
18. COD 259 - Set argint cu jad verde - 40 Ron - Oct 28, 2018 1:07:00 PM
Set cercei si pandantiv argint cu jad verde - Disponibil
Lungime cercei - 3 cm cu tortite inclusiv

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia. 
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
19. COD 258 - Cercei argint 925 cu coral rosu - 35 Ron - Oct 28, 2018 4:21:00 AM
Cercei argint 925 cu coral rosu - Disponibil
Lungime - 1,5 cm cu tortita inclusiv

CORALUL – piatra cu un puternic rol protector, ce absoarbe negativitatea, stimuleaza pasiunea, entuziasmul, optimismul purtatorului si incurajeaza iubirea. Protejeaza impotriva depresiei, stimuleaza imaginatia. (www.crystals-online.co.uk)20. COD 257 - Cercei argint 925 cu angelit - 20 Ron - Oct 28, 2018 4:16:00 AM
Cercei argint 925 cu angelit - Disponibil
Lungime - 3 cm

Angelitul - considerat de adeptii "New Age" una din petrele constiintei. Simbolizeaza pacea si fratia. Imbunatateste comunicarea telepatica, ascute perceptiile psihice si subtile. Angelitul este format din celestit comprimat de-a lungul milioanelor de ani. De aceea impartaseste multe din proprietatile acestei pietre. Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
21. COD 256 - Cercei argint 925 cu scoica rosie - 50 Ron - Oct 28, 2018 4:02:00 AM
Cercei argint 925 cu scoica rosie - Disponibil
Lungime - 3 cm cu tortite inclusiv
22. COD 255 - Cercei argint placat cu rodiu cu scoica rosie - Oct 28, 2018 3:59:00 AM
Cercei argint placat cu rodiu cu scoica rosie  - Disponibil la cerere
Lungime - circa 2 cm cu tortite inclusiv
23. COD 254 - Bratara cu jad albastru safir, agate albe si agate gri - 20 Ron - Oct 26, 2018 10:11:00 AM
Bratara cu jad albastru safir, agate albe si agate gri, accesorii metalice din aliaj fara nichel - Disponibil
Lungime 19 cm

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 
24. COD 253 - Set argint 925 cu perle de cultura - Oct 26, 2018 10:03:00 AM

Set cercei, bratara, colier argint 925 cu perle de cultura - Disponibil la cerere
Lungime cercei - circa 3 cm cu tortita inclusiv
Lungime bratara - 18, 5 cm
Lungime colier  - 40,5 cm

Perla - numita LACRIMA LUI DUMNEZEU, are un puternic rol protector. Mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana. Simbol al sinceritatii si puritatii.

Sursa: acvaria.com
25. COD 252 - Cercei argint placat cu rodiu cu aventurin verde - 45 Ron - Oct 23, 2018 2:42:00 PM
Cercei argint placat cu rodiu cu aventurin verde (12 mm) - Disponibil
Lungime - circa 4 cm

Aventurinul - piatra a prosperitatii, folosita impotriva poluarii si a radiatiilor. Intareste calitatile de lider, stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Stabilizeaza starea mentala, sustine creativitatea. Aventurinul verde reconforteaza si vindeca inima, armonizeaza energiile.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale