Despre mine

Popa Angela Elena

Blogs Home » Blog Shop » Blog Shop » Podoabe Pretioase

Podoabe Pretioase

Cercei lucrati manual, cu pietre semipretioase si accesorii din argint 925Articole Blog

01. Set colier si cercei cu piatra lunii maro si opal - 80 Ron - Jun 22, 2018 3:20:00 PM
Set colier si cercei cu piatra lunii maro si opal - Disponibil
Cercei argint 925, lungime - 4 cm cu tortita inclusiv
Colier cu accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii, fara nichel; lungime - 45 cm

Piatra lunii - "piatra a  noilor inceputuri". Asemenea Lunii, aceasta piatra este reflexiva si ne reaminteste ca asa cum Luna creste si descreste, intreaga realitate face parte integranta dintr-un ciclu al schimbarii. Cel mai puternic efect al ei este cel de calmare a emotiilor. Piatra lunii promoveaza intuitia si empatia, incurajeaza visele lucide. Piatra cu energie feminina, care echilibreaza energiile masculine/feminine ale fiintei.Opalul - Piatra cu vibratii rafinate, ce stimuleaza originalitatea si creativitatea dinamica, permitand astfel accesarea si exprimarea sinelui superior. Este o piatra karmica ce te invata ca tot ceea ce emiti se intoarce inapoi la tine. Piatra protectoare, de asemenea. Amplifica trasaturile de caracter, amplifica pretuirea de sine. Piatra seducatoare care intensifica starile emotionale si elimina inhibitiile. Se spune ca purtarea unui opal confera loialitate, fidelitate si spontaneitate, dar poate amplifica si nestatornicia daca aceasta tendinta exista deja.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
02. Set colier si cercei argint 925 cu turcoaz reconstruit, jad turcoaz, morganit si celestit - 150 Ron - Jun 22, 2018 1:12:00 PM

Set colier si cercei argint 925 cu turcoaz, turcoaz reconstruit, morganit si celestit - Disponibil
Lungime cercei - 4,5 cm cu tortita inclusiv
Lungime colier - 47 cm

Turcoazul - piatra protectoare care a fost folosita pentru confectionarea de amulete din timpuri imemoriale. Se crede ca isi schimba culoarea pentru a avertiza de pericolul infidelitatii. Piatra a purificarii, ideala pentru starile de epuizare.
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.Morganitul (berilul roz) - atrage si sustine iubirea, ajuta la recunoasterea nevoilor emotionale si sentimentelor refulate. Berilul - te invata sa faci numai ceea ce trebuie sa faci. Reprezinta puritatea fiintei si te invata sa iti actualizezi potentialul. Amplifica curajul, elimina stresul, calmeaza mintea, descurajeaza analiza excesiva. La nivel emotional, retrezeste iubirea in cazul cuplurilor casatorite, dar intrate in rutina.Celestitul - piatra cu o vibratie inalta, considerata o piatra New Age. Transmite o energie divina si conduce catre o stare de infinita pace interioara, amplifica increderea in intelepciunea infinita a lui Dumnezeu. Cristal ce promoveaza puritatea inimii si atrage norocul, reveleaza adevarul. Poate imbunatati relatiile disfunctionale prin crearea dorintei de negociere si pace. Piatra creatoare, recomandata cu deosebire artistilor. Confera putere, dar si blandete, trezeste dorinta de a avea noi experiente, pune la unison intelectul cu instinctul.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall
03. Set cercei si colier cu angelit si piatra lunii - 70 Ron - Jun 20, 2018 2:03:00 PM
Set cercei si colier cu angelit si piatra lunii - Disponibil
Cercei - argint 925, lungime 3,5 cm cu tortita inclusiv
Colier cu accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii, fara nichel, lungime 44 cm

Angelitul - considerat de adeptii "New Age" una din pietrele constiintei. Simbolizeaza pacea si fratia. Imbunatateste comunicarea telepatica, ascute perceptiile psihice si subtile. Angelitul este format din celestit comprimat de-a lungul milioanelor de ani. De aceea impartaseste multe din proprietatile acestei pietre. 
Piatra lunii - "piatra a  noilor inceputuri". Asemenea Lunii, aceasta piatra este reflexiva si ne reaminteste ca asa cum Luna creste si descreste, intreaga realitate face parte integranta dintr-un ciclu al schimbarii. Cel mai puternic efect al ei este cel de calmare a emotiilor. Piatra lunii promoveaza intuitia si empatia, incurajeaza visele lucide. Piatra cu energie feminina, care echilibreaza energiile masculine/feminine ale fiintei.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
04. Cercei argint 925 cu cuart roz - 60 Ron - Jun 13, 2018 3:17:00 PM
Cercei argint 925 cu cuart roz (12, 10 si 8 mm) - Disponibil  
Lungime - circa 5,5 cm cu tortita inclusiv
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall05. Set colier si cercei cu granat rosu si sidef - 60 Ron - Jun 13, 2018 3:03:00 PM
Set cercei si colier argint 925 cu granat rosu si sidef - Disponibil
Colier - lungime circa 51 cm + extensie 3 cm
Cercei - lungime 2 cm cu tortita inclusiv
Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall06. Set cercei si colier cu jad verde, aventurin si margele sticla - 65 Ron - Jun 13, 2018 2:52:00 PM
Set cercei si colier cu jad verde, aventurin si margele sticla - Disponibil
Cercei argint 925, lungime - 2 cm cu tortita inclusiv
Colier - lungime circa 56 cm
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Aventurinul - piatra a prosperitatii, folosita impotriva poluarii si a radiatiilor. Intareste calitatile de lider, stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Stabilizeaza starea mentala, sustine creativitatea. Aventurinul verde reconforteaza si vindeca inima, armonizeaza energiile.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
07. Set cercei, bratara, colier argint 925 cu onix negru si perle de cultura roz piersic - 130 Ron - Jun 8, 2018 2:31:00 PM
Set cercei, bratara, colier argint 925 cu onix negru si perle de cultura roz piersic - DisponibilCercei - lungime circa 3,5 cm cu tortita inclusivBratara - lungime 21 cmColier - lungime 47 cm

Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Sursa: Totul despre cristale, Judy HallPerla - numita LACRIMA LUI DUMNEZEU, are un puternic rol protector. Mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana. Simbol al sinceritatii si puritatii. 
Sursa: acvaria.com
08. Cercei argint 925 cu cristal de stanca - 35 Ron - Jun 8, 2018 2:12:00 PM
Cercei argint 925 cu cristal de stanca - Disponibil
Lungime - circa 4,5 cm cu tortita inclusiv

Cristalul de gheata - numit si cristal de stanca sau cuart hialin, supranumit Gheata Eternitatii sau Piatra Puterii, reprezinta un puternic talisman de noroc. Amplifica efectele celorlalte pietre pe langa care este purtat.
Sursa: energiacristalelor.ro
09. Cercei argint 925 cu coral rosu - 30 Ron - Jun 8, 2018 2:06:00 PM
Cercei argint 925 cu coral rosu - Disponibil la comanda
Lungime - 2 cm

Coralul - piatra provenita din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor calde. Este de natura organica la fel ca perla, chihlimbarul si jaisul. Are un puternic rol protector. Coralul rosu stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea, optimismul, intelepciunea, entuziasmul.
Sursa: acvaria.com
10. Cercei argint 925 cu jad rosu - 20 Ron - Jun 8, 2018 2:02:00 PM
Cercei argint 925 (cu exceptia capacelului decorativ, dintr-un aliaj special pentru bijuterii, fara nichel) cu jad rosu - Disponibil
Lungime - circa 1,5 cm

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 
11. Set cercei si bratara argint 925 cu cuart roz, ametist si prehnit - 100 Ron - Jun 8, 2018 1:57:00 PM
Set cercei si bratara argint 925 cu cuart roz, ametist si prehnit - Disponibil
Cercei - lungime circa 2,5 cm cu tortita inclusiv
Bratara - lungime 20 cm
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.
Prehnitul - piatra a iubirii neconditionate, cristalul ideal pentru vindecarea vindecatorilor. Se spune ca prehnitul faciliteaza conectarea cu arhanghelul Rafael si cu alte fiinte spirituale si extraterestre. Aceasta piatra ii ajuta pe cei care au tendinta de a acumula prea multe posesiuni sau de a se crampona de iubirile lor din cauza unui sentiment de gol interior. Cu ajutorul prehnitului, sufletul isi redobandeste increderea in Univers si in capacitatea de manifestare divina.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall    


12. Cercei argint 925 cu smarald - 90 Ron - Jun 8, 2018 1:43:00 PM
Cercei argint 925 cu smarald - Disponibil
Lungime - circa 8 cm cu tortita inclusiv
Smaraldul - piatra a inspiratiei, a rabdarii infinite, a intelepciunii. Confera pofta de viata si o mare integritate. Cunoscut sub numele de "piatra succesului in iubire", smaraldul mentine echilibrul in relatiile de parteneriat. Piatra a regenerarii si  a recuperarii, putand sa vindece emotile negative.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall13. Cercei argint 925 cu agate negre - 50 Ron - Jun 8, 2018 1:31:00 PM
Cercei argint 925 cu agate negre - Disponibil
Lungime - circa 5 cm

Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 
14. Cercei argint 925 cu onix negru si cristal negru - 35 ron - Jun 8, 2018 1:26:00 PM
Cercei argint 925 cu onix negru si cristal negru - Disponibil
Lungime - circa 4 cm inclusiv

Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall
15. Set cercei si bratara argint 925 cu jad galben si cuart rutilat - 65 Ron - Jun 7, 2018 11:58:00 AM
Set cercei si bratara 925 cu jad galben si cuart rutilat - Disponibil
Cercei - lungime 6,5 cm cu tortita inclusiv
Bratara - lungime circa 19 cm
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Cuartul rutilat - un vindecator foarte eficient in plan energetic. Se spune despre cuartul rutilat ca are un echilibru interior perfect al luminii cosmice si ca ilumineaza sufletul, promovand cresterea spirituala. Purifica si energizeaza aura. Elimina temerile, fobiile, anxietatea, promovand iertarea pe toate nivelurile.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall

16. Set cercei si bratara argint 925 cu ametist si ametrin - 70 Ron - Jun 7, 2018 11:48:00 AM
Set cercei si bratara argint 925 cu ametist si ametrin - Disponibil
Cercei - lungime circa 4,5 cm cu tortita inclusiv
Bratara - lungime 19 cm
Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.Ametrinul - combinatie de ametist si citrin, prezentand atributele ambelor cristale. Un scut eficient impotriva atacurilor psihice, o punte de legatura intre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei. Stimuleaza compatibilitatea si acceptarea celorlalti oameni.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall17. Cercei argint 925 cu cristal de gheata si granat - Jun 7, 2018 11:40:00 AM
Cercei argint 925 cu cristal de gheata si granat - Disponibil la cerere

Cristalul de gheata - numit si cristal de stanca sau cuart hialin, supranumit Gheata Eternitatii sau Piatra Puterii, reprezinta un puternic talisman de noroc. Amplifica efectele celorlalte pietre pe langa care este purtat.Sursa: energiacristalelor.ro
Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall
18. Cercei argint 925 cu granat rosu si rubin - 40 Ron - Jun 7, 2018 9:20:00 AM
Cercei argint 925 cu granat rosu si rubin - Disponibil
Lungime - circa 3,5 cm cu tortita inclusiv
Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea.Rubinul - confera foarte multa energie. Rafineaza motivatiile si conduce la stabilirea unor scopuri realiste. Incurajeaza omul sa isi urmeze pasiunile pentru a deveni fericit. Un scut eficient impotriva atacurilor psihice si a vampirismului energetic, oferind putere in timpul disputelor si controverselor. Una din pietrele abundentei, piatra care stimuleaza sociabilitatea, energizeaza si echilibreaza, in acelasi timp.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
19. Cercei argint 925 cu agat negru si onix negru - 50 Ron - Jun 7, 2018 9:06:00 AM

Cercei argint 925 cu agat negru si onix negru - Disponibil
Lungime - 5,5 cm cu tortita inclusiv
Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall
20. Colier cu agate negre, onix negru, cristale negre (margele sticla) si cuart roz - 130 Ron - Jun 7, 2018 9:00:00 AM


Colier cu agate negre, onix negru, cristale negre (margele sticla) si cuart roz (accesorii metalice - argint 925) - Disponibil la comandaLungime - 44 cmAgatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.
Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 


21. Set cercei, bratara, colier cu jad albastru-gri, agat alb, cristale albastre (margele sticla) - 100 Ron - Jun 6, 2018 3:57:00 PM
Set cercei, bratara, colier cu jad albastru-gri, agat alb, cristale albastre (margele sticla) - Disponibil
Cercei (tortite argint 925, capacele dintr-un aliaj special pentru bijuterii, fara nichel) - lungime circa 4 cm cu tortita inclusiv
Bratara (accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii, fara nichel) - lungime 18,5 cm
Colier (argint 925 cu exceptia capacelelor decorative) - lungime circa 50 cm

Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 22. Set cercei si colier cu turmalina, cuart lamaie si cuart roz - 60 Ron - Jun 5, 2018 7:59:00 PM

Set cercei si colier cu turmalina, cuart lamaie si cuart roz - DisponibilCercei argint 925 - lungime circa 3 cm cu tortita inclusivColier (accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii fara nichel) - lungime 44 cm
Turmalina - piatra samanica ce confera protectie. Ajuta la intelegerea de sine, dar si la mai buna intelegere a celorlalti oameni. Puternic vindecator la nivel mental. Turmalina roz - afrodiziac ce confera certitudinea ca esti in siguranta atunci cand iubesti si inspira increderea in iubire. 
Cuartul - cel mai puternic cristal vindecator si amplificator al energiei. Intrucat contine toate culorile, cuartul transparent opereaza simultan pe toate nivelele fiintei.
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall   
23. Set cercei si bratara cu agate albe si cristale (margele sticla) - 60 Ron - Jun 5, 2018 7:38:00 PM
Set cercei si bratara cu agate albe - Disponibil
Cercei argint 925, lungime - 3,5 cm cu tortita inclusiv
Bratara (accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii fara nichel), lungime - 19 cm

Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.

Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale
24. Set cercei si bratara argint 925 cu turmalina roz, cuart roz si cristale roz (margele sticla) - 70 Ron - May 27, 2018 9:48:00 AM


Set cercei si bratara argint 925 cu turmalina roz, cuart roz si cristale roz (margele sticla) - Disponibil
Lungime cercei - circa 6, 5 cm
Lungime bratara - 18 cm
Turmalina - piatra samanica ce confera protectie. Ajuta la intelegerea de sine, dar si la mai buna intelegere a celorlalti oameni. Puternic vindecator la nivel mental. Turmalina roz - afrodiziac ce confera certitudinea ca esti in siguranta atunci cand iubesti si inspira increderea in iubire. 
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall    


25. Set cercei si bratara argint 925 cu ametist si cuart roz - 70 Ron - May 27, 2018 9:35:00 AM

Set cercei si bratara argint 925 cu ametist si cuart roz - Disponibil
Lungime cercei - circa 4 cm cu tortita inclusiv
Lungime bratara - 18 cm
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si    blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare    a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall