Despre mine

Neculai Fantanaru

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Neculai Fantanaru Leadership

Neculai Fantanaru Leadership

Un Site personal numai au articole despre Leadership.Articole Blog

01. Delicate -
Un artist grandios ţinteşte spre realizarea unei viziuni ce se îmbină permanent cu inteligenţa unei filosofii derivată din propria-i gândire despre tot ceea ce-l înconjoară.
02. Amintiţi-vă de mine -
Învaţă să te raportezi la un moment de intensă experienţă artistică, imortalizându-l într-un moment decisiv al relaţiei tale cu o fiinţă care te simte şi te imită în tot ceea ce creezi despre ea.
03. Trăirile unui artist fascinat de minuţiozitatea pasiunii lui -
Învaţă să priveşti lumea prin intermediul a ceea ce ai în interiorul tău, pentru că numai astfel poţi vedea realitatea propriei viziuni asupra lumii, în esenţa ei.
04. Estetica în roşu a unui artist fără nume -
Adevărata capodoperă a artei este rezultatul a ceea ce creezi printr-un profund raport de asemănare între ceea ce simţi şi ceea ce exprimi de la înălţimea unei priviri care îşi îngăduie exigenţa de a dezvălui anumite laturi ale realităţii în spiritul unei perspective de tipul „simbiotic”.
05. Cosa Sei -
Leadershipul este miracolul unei creaţii care poate oricând să se angajeze în explicarea legăturii dintre ceea ce se rămâne neschimbat în timp şi ceea ce survine ca o îmbogăţire a experienţei concretului transpusă într-o viziune suprarealistă.
06. Come Vorrei -
Povestea din spatele epicului vieţii este tabloul unei lumi ghicite, interpretate, dar puţin cunoscute, la care trebuie să-i adaugi mereu câte ceva.
07. Uite, primeşte acest trandafir, de dorul unei mângâieri -
Un artist de mare simţire îşi exprimă emoţiile prin schiţa unui tablou cu totul diferit, de unde nu mai poate ieşi odată ce s-a integrat în atmosfera lui.
08. Drumul Trandafirului -
Leadershipul este virtutea de a te înscrie într-o imagine care durează doar câteva secunde să o priveşti, dar care se imprimă în veşnicie.
09. Amintirea unui trandafir se priveşte în altă înfăţişare -
Fii capabil să-ţi recunoşti propriile gânduri şi emoţii în identitatea pe care oricând o poţi “împrumuta” din garderoba naturii.