Despre mine

egocentrism .ro

Încerc să fiu amabil, d-aia trebuie să tac tot timpul...

Blogs Home » Personal » Personale » egocentrism.ro

egocentrism.ro

Blog personalArticole Blog

01. România pișcotarilor de lux - Jul 23, 2019 7:23:30 AM
Două lumi, aceeași țară – România este împărțită de ceva vreme în cel puțin două tabere, în oricare direcție te-ai uita. Însă, tabăra celor fără bun simț, în special a celor care vor să mai ”ciupească” și ei puțin, cu orice ocazie, a început să se umple tot mai mult. Și treaba asta se întâmplă… Read More »
02. Stai așa! Notre-Dame este în Franța? - Apr 19, 2019 5:31:01 PM
Deja știm cu toții, presupun, despre incendiul care a avut loc la Catedrala Notre-Dame, din Paris, Franța. Nu a fost atentat terorist și nici o mână criminală, ci pur și simplu o greșeală. Una care i-a costat cam scump pe francezi. Vorbim despre o greșeală a unui “Dorel” francez, probabil, pentru că Notre-Dame se afla… Read More »
03. Spitalul ”Sf. Ioan”, din București, este un coșmar - Apr 6, 2019 11:45:39 AM
București, anul 2019, capitală cu pretenții,care se vrea a fi la nivelul celorlalte capitale din Europa. România, țară membră a Uniunii Europene. Iar aceasta este povestea a două ore , cetățean român, asigurat CNAS, plătitor de taxe etc. Sâmbătă, 6 aprilie, ora 00:10 AM, unitatea de primiri urgențe a Spitalul ”Sf. Ioan”, din București. Am… Read More »
04. Capernaum (2018) – ”Și noi ne plângem că ne este greu câteodată” - Mar 22, 2019 2:15:30 PM
Filmul prezintă povestea unui băiețel libanez, Zain (Zain Al Rafeea), care duce o viață extrem de dificilă. La cei doar 12 ani ai săi, efectiv se luptă pentru supraviețuire, împreună cu părinții, frații și surorile sale. Prima scena a peliculei îl înfățișează pe Zain și pe părinții săi la tribunal. Aparent, micuțul îi dă în… Read More »
05. ”Vocile LGBT ar trebui să fie luate în considerare de partidele politice” – Serios? - Mar 19, 2019 5:16:36 PM
Mi-am spus că nu voi mai discuta prea multe despre politică pentru că pur și simplu refuz să mai privesc spre această scenă de ceva timp. Politica românească nu este decât o scenă de teatru ieftin, cu actori slabi și cu situații în care sunt scoase în evidență tot felul de chestii pentru a ne… Read More »
06. Suntem sau nu o țară săracă? - Mar 14, 2019 10:14:08 AM
Această fotografie, pe care am găsit-o pe un grup de Facebook (nu mai țin minte pe unde), ne arată clar cam cum stăm. ”Decât să plătesc o chirie cuiva, mai bine plătesc rate 30 de ani la casa mea”, vor spune mulți. Și este oarecum adevărat și normal. Preferăm să fim proprietari pentru că este… Read More »
07. Leșinați după un loc de parcare gratuit - Mar 4, 2019 8:43:38 PM
De câte ori nu s-a întâmplat să mergeți pe undeva, să parcați pe un trotuar găsit liber și după vizita propriu-zisă să găsiți ștergătoarele ridicate, bilete de amenințare sau altele? Dar câți dintre voi nu aveți vecini care să nu își fi proclamat câte un loc de parcare. Bineînțeles că nu din alea plătite. Nici… Read More »
08. Copilăria mea versus copilăria lor - Dec 28, 2018 9:29:27 PM
Ori de câte ori mă gândesc la copilăria mea, îmi revin în minte foarte multe momente frumoase, pe care mi le amintesc perfect, detaliat, dar și altele mai puțin amuzante, care consider că mi-au format personalitatea de astăzi. Mă uit la copiii din ziua de azi și mă crucesc. Mai mult decât atât, sunt și… Read More »
09. Navigatul pe internet e ca o plimbare prin Rahova la miez de noapte - Aug 21, 2018 12:54:51 PM
Înainte de epoca internetului, știau doar câțiva oameni că un individ anume este tâmpit. Acum, de când s-a dat dreptul la opinie pe internet și oricine poate lăsa comentarii cu părerile lor, lucrurile s-au schimbat. Problema mea e că abia acum, inocentul de mine, am realizat câți oameni ciudați există în țara asta și au… Read More »
10. Femeie versus alte femei - Jul 4, 2018 7:47:15 PM
Dacă ar fi să rescriu tot articolul de mai jos în doar o singură frază, aceasta ar fi următoarea: ”Femeile sunt precum un câmp de război, în adevăratul sens al cuvântului”. Am în minte o întrebare care mă macină de mai bine de câteva săptămâni. Am stat de vorbă cu mai mulți prieteni despre un… Read More »