Ne sustin prin SMS

 • Vezi toate Detalii
 • Blogshot, antreuri si voie buna. Blog de voie cu articole trase la tinta. [...]
 • Un blog relaxant cu fapte din toate domeniile. Fapte istorice, fapte amuzante, mistere dar și idei practice.[...]
 • O afacere online poate fi demarata cu succes de catre un singur om, care lucreaza acasa, stand in fata calculatorului. Va pot spune, din propria experienta, ca o afacere pe Internet este pe deplin rea[...]
 • Un blog pentru cei inteligenti si relaxati! Filme, carti, evenimente, intamplari, calatorii, comentarii - opinii, comentarii, recenzii.[...]
 • Blogul magazinului online de biciclete, piese si echipamente ciclism Bikexcs.ro. Sfaturi alegere biciclete, piese si echipamente, recomandari, concursuri, reduceri biciclete si echipamente.[...]
 • WeezIT.ro prezinta stiri it de ultima ora cu privire la produsele deja lansate sau care urmeaza a fi lansate, review-uri, drivere video.[...]
 • Magazin online cu o gama variata de piese si accesorii pentru motociclete, atv-uri si scutere.[...]
 • Articole medicale, prospecte medicamente, sfaturi nutritioniste. Un blog pentru sanatatea ta.[...]
 • Blog premium de review-uri jocuri, hardware, gadget-uri si evenimente legate de IT si gaming in general.[...]
 • Un blog cu informatii utile despre cumparaturi online, utilizare 3D secure si multe reduceri oferite de diversi retaileri online.Fi la curent cu cele mai bune reduceri , oferte din toate categoriile de produse.[...]

Sustine si tu comunitatea toateBlogurile.ro


Am creat aceasta comunitate pentru toti bloggerii romani. Deoarece, ca orice alt proiect online, exista si costuri pentru sustinerea si dezvoltarea acestei platforme, am incercat sa gasim o solutie pentru a le acoperi.

Cifrele statistice, dupa doar cateva luni sunt mai mult decat decente si am putea sa incercam sa monetizam prin intermediul unei agentii de publicitate, dar asta ar insemna efecte destul de neplacute pentru site si comunitate. Nu ne dorim sa umplem situl de bannere si reclame printre care sa ne chinuim chiar si noi sa va gasim.

De aceea ne-am gandit la o formula prin care sa reusim sa sustinem aceasta comunitate impreuna, mai exact am apelat la o forma de microplati prin sms. Daca esti multumit de ce gasesti aici, daca se intampla sa consideri ca acest portal si proiect iti este util si crezi in el la fel de mult ca si noi ai posibilitatea sa sustii o parte din costurile pe care acest proiect le implica.

Deoarece suportul tau este important pentru noi si restul comunitatii o sa oferim in schimb intreg sidebarul din dreapta portalului. In acest sidebar vor fi afisate blogurile celor pentru care se trimite un sms. Vor fi afisate in ordinea primirii sms-urilor , iar apoi acestea vor trece in pagina speciala a celor care ne sustin.

Poti trimite un sms pentru comunitate si propriul blog sau poti trimite un sms pentru blogul ce-ti place si pe care ai vrea astfel sa-l sustii deasemenea.
Nu ar strica nici sa vizitezi din cand in cand aceste bloguri ce vor fi afisate in sidebarul din dreapta portalului.

Iti multumim frumos!


Numar SMS sustinere comunitate si promovare blog cu banner: 1263 (Cost SMS = 3 euro + TVA)
Format text SMS: {cuvant cheie = blog}  {codul blogului}
Exemplu text SMS: blog a1b2c
* Codul unic asociat blogului se gaseste in pagina de prezentare a acestuia, sau in lista de bloguri inscrise, a fiecarui user.

Numar SMS sustinere comunitate si promovare blog: 1314 (Cost SMS = 2 euro + TVA)
Format text SMS: {cuvant cheie = blog}  {codul blogului}
Exemplu text SMS: blog a1b2c
* Codul unic asociat blogului se gaseste in pagina de prezentare a acestuia, sau in lista de bloguri inscrise, a fiecarui user.

Numar SMS sustinere comunitate fara promovare blog:1314 (Cost SMS = 2 euro + TVA)
Format text SMS: {cuvant cheie = blogosfera}
Exemplu text: blogosfera

Nu uita sa te asiguri ca blogul pe care vrei sa-l ajuti astfel are si banner asociat! Poti verifica acest lucru in pagina de prezentare a blogului sau la lista de bloguri asociata utilizatorului.

* Valabil in toate retelele de telefonie mobila (mai putin Digi).