Design interior » Dezbateri


Design interior 2012, Tendintele designului interior pentru 2012

 • January 31, 2012
  Tendintele designului interior pentru 2012 vestesc un nou spirit de optimism, libertate, farmec si surpriza.
  Specialistii incurajeaza culorile puternice si pline de viata indemnand atat designerul cat si clientii sa lase la o parte timiditate si cumintenia pentru a face loc indraznelii, imaginatiei si manifestarii caracterului puternic folosind culorile clasificate de unii “ tipatoare”,electrice de altii, in contraste indraznete.
  Aceste culori electrice (verdele ierbii sau al bambusului, albastru indigo, galben,orange, roz-zmeura, movul etc.) vor fi folosite in combinatie cu nuante neutre (gri, alb) sau nuante desaturate pentru a crea un efect impresionant.
  Aceste culori in combinatiile indraznete care imping limitele, trebuie sa reprezinte in totalitate personalitatea clientului, sa il binedispuna in momentul in care intra in casa si in acelasi timp sa lase casa sa vorbeasca de la sine.
  Pentru o mai buna intelegere a efectelor impresionante obtinute prin alaturarea tonurilor puternice ale culorilor dictate de tendintele designului interior ale anului 2012, iata cateva variante de combinatii :
  - Verde si violet
  - Verde si lavanda
  - Maro si galben mustar
  - Galben si albastru
  - Galben si maro
  - Galben si gri
  - Lavanda si maro

  Sursa: https://www.facebook.com/groups/308284052555354/

  Astept parerile voastre, puteti posta aici comentarii, articole, imagini, link-uri catre postarile de pe blogul vostru - singura conditie este sa fie relevant pentru topicul: Design interior 2012
 • February 9, 2012
  Poze noi in galeria foto design interior http://www.designdecorativ.ro/design-interior/
 • May 7, 2012
  Ar fi frumos (de preferat) ca si in domeniul mobilierului sa fie cam aceleasi tendinte. Noi executam mobila la comanda si de multe ori indemnam clientii catre combinatii mai indraznete de culori si materiale, sa iasa cumva din sfera celor clasice si lipsite de viata si sa abordeze pe langa un design modern si nuantele mai vii, mai pline de viata.

  Dintre toate categoriile de mobilier, cea mai pretabila la o astfel de combinatie de de culori ar fi mobila de bucatarie care, din fericire a inceput incet-incet sa iasa din anonimat. Cateva proiecte pot fi vazut si pe site-ul nostru: http://www.mobilapegustultau.ro/mobila-bucatarie.html
 • June 27, 2012
  Curs de initiere in designul interior 2012

  Curs de design interior 2012 In perioada 7-16 iunie 2012 Bell’Agio Casa pregateste pentru cei pasionati de design interior o serie de cursuri sustinute de profesori universitari de la Facultatea de Design Interior din cadrul UAUIM Bucuresti.

  Daca te vezi designer de interior, dar nu indraznesti sa combini culorile, sau daca visezi sa creezi interioare asa cum numai in reviste poti vedea, atunci acesta este locul potrivit. Aceste cursuri reprezinta abecedarul in arta decorarii casei.

  Pornind de la concepte si exprimandu-le prin materiale, tesaturi, culoare si proportii, cu un minim de efort prin utilizarea unor elemente de decoratie, vei invata cum sa schimbi intreaga atmosfera a unei camere. Vei descoperi ca obiectele decorative au un impact important in designul locuintei, putand sa imbogateasca un interior, dar in acelasi timp reprezentand modul de a-ti exprima propria personalitate.
  Detalii: http://www.designdecorativ.ro/design-interior/curs-de-design-interior-2012.html
 • September 8, 2012
  Vizitati portalul Design Decorativ pentru idei de decoratiuni si amenajari interioare, galerie poze design interior apartamente si case moderne, ponturi si solutii practice de decoratiuni si amenajari pentru casa si gradina.

  Va asteptam pe http://www.designdecorativ.ro/